Alleen buitengewone ingrediënten voor de ultieme smaak

Elke schep begint met slechts vier ingrediënten – room, melk, suiker en eieren. Daar voegen we alleen nog wat geweldigheid aan toe.

Vanille

We gebruiken vanillebonen uit de bossen in Madagaskar en helpen boeren door te zorgen voor een eerlijk salaris, scholing en schoon water. Want een gelukkige vanilleboer betekent een gelukkige vanillesmaak.

Aardbeien

We hebben de tijd genomen (zes jaar maar liefst) om de lekkerste aardbeien te vinden uit de honderden soorten die er zijn. We laten de natuur zijn ding doen voordat we met de uiterste zorg beginnen met plukken.

Chocolade

Waarom Belgische chocolade? Omdat dat gewoonweg de beste is. En alleen de beste maakt Häagen-Dazs buitengewoon.

Karamel

We hebben de ultieme karamelsaus gevonden, met een unieke toegeeflijke romigheid die onze zorgen deed wegsmelten. Het was romig, licht gezout en... we werden verliefd.