ons merk

ijs zoals geen ander

Häagen-Dazs produceert al sinds 1961 ijs zoals niemand anders dat kan. De visie van onze oprichter, Reuben Mattus, was om het beste ijs ter wereld te maken, en hierbij hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten te gebruiken. Reuben was van mening dat je om van ijs te genieten een echte en bevredigende ervaring zou moeten hebben, in plaats van het 'koude en zoete spul' uit zijn tijd.

vanilla_flavor_ice_cream

passie voor perfectie

toegewijd aan ijs

Reuben wijdde zich toe aan het maken van zijdezacht ijs met een gladde en romige textuur en met smaken die aansloten op het smaakpalet van volwassenen. Häagen-Dazs begon met drie eenvoudige smaken: chocolade, vanille en koffie. Gedreven door zijn passie voor perfectie, kostte het Reuben zes jaar om aardbeienijs te maken waar hij tevreden mee was.

real_strawberries_crystal_pint

de filosofie van häagen-dazs

toegewijd aan de hoogste standaarden

Reuben's ambitie was om het lekkerste ijs ter wereld te maken, en zijn toewijding aan de hoogste standaarden zorgde voor een verandering in de manier waarop mensen naar ijs keken. De filosofie van Häagen-Dazs is vandaag de dag nog steeds hetzelfde. We vinden dat iedereen het verdient om de smaak en plezier te ervaren, en deze gedachte drijft ons in alles wat we doen.

crystal_pint_real_cream

100% echte room en melk

deel het met de mensen waar je van houdt

Daarom wordt de basis van alle smaken Häagen-Dazs-ijs gevormd door 100% echte room en melk, die we daarna mengen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Op deze manier ontstaat er ijs met een unieke fluweelachtige textuur en een onvergetelijke smaak. Daardoor is elke hap Häagen-Dazs ijs een intense smaak ervaring. Dat wil je gewoon delen met de mensen waar je van houdt.

real_thing_or_nothing

reubens erfenis

een unieke ervaring

In 1961 begon Reuben met het ontwikkelen van ijs waar hij trots op kan zijn. Wij zijn er trots op zijn erfenis te kunnen voortzetten en echt genot te kunnen delen met de wereld door middel van een ijs-ervaring die zijn gelijke niet kent.